Maritime civil engineering firm Moffatt & Nichol selected AHSa to design their new waterfront office space with an open plan to maximize the waterfront views. To achieve this vision, AHSa designed glass fronts for all private offices to maintain views to the exterior throughout the 9,000 SF space. Programming for the office included conference rooms, huddle rooms, an employee wellness room, and a multi-purpose employee lounge/presentation/multimedia center. The open office design follows the new International Green Construction Code and International Energy Conservation Code. The open office was centered in the space allowing maximum exposure to natural light on three sides of the office. To keep the open feel and enhance the industrial look of the existing space, portions of ductwork and structure were left exposed. Decorative ceiling panels were used for improved acoustics to strategically block undesirable views, and to bounce light around the space.